cannaworld015020.jpg cannaworld015019.jpg
cannaworld001016.jpg cannaworld001014.jpg cannaworld001012.jpg cannaworld001010.jpg cannaworld001006.jpg cannaworld001004.jpg cannaworld001003.jpg cannaworld010004.jpg
Vanaf 2011 ben ik zelf, Peter van de Laar, ook begonnen met het maken van olie en het gebruik ervan. Enkele vrienden en kennissen die hier wel voor open stonden wilden ook wel wat proberen. Sinds die tijd ben ik zelf ook zeer overtuigd geraakt van het potentieel van deze bloem. 

In Nederland heeft het een grote duw voorwaarts gekregen door Wernard Bruining. Hij begon met de slogan mediwiet en anders niet aan een stichting die mensen hier in nederland voorlichting geeft en materialen en produkten levert. Hij publiceerde ook filmpjes met patientenervaringen en van zijn lezing over cannabis.
 
Nu in 2016 is het een beetje een wild-westen in de wereld van medicinaal gebruik van cannabis. Veel ondeugdelijke produkten en ondeugdelijke adviezen. Veel aanbieders zien de euro's ipv de patient die hulp behoeft. Mede hierom is het natuurlijk ook het beste om zelf controle over de situatie te nemen door zelf je medicijn te gaan kweken. En daarna zelf te verwerken tot welk produkt je maar wil consumeren. 
 
Het 2e wat je zou kunnen doen om het gevoel van controle nemen terug te krijgen is je verdiepen in je hulpvraag (aandoening) in combinatie met cannabis. Google het eens! Je zult misschien versteld staan wat je kunt vinden over mogelijke oplossingen die een verbetering in je leven brengen.

En een derde advies is dat je ook bij het eventueel aanschaffen van produkten, je gevoel mag volgen...
Stel vragen! ... Krijg je een gevoel dat dit het niet is voor je om wat voor reden dan ook... kijk even verder!...er zijn tegenwoordig aanbieders genoeg... het komt hier echt neer op kennis en vertrouwen...in en over het produkt en diegene die het je wil verkopen. Volg je gevoel!!!
cannaworld001008.jpg